Longitudinal Monitoring of Abscess Microbiota in a Wild California Sea Lion (<i>Zalophus californianus</i>) Using Next-Generation Sequencing. [PDF]
Archambeau J +4 more
europepmc +1 more source
Unusual Mass Mortality of Atlantic Puffins (<i>Fratercula arctica</i>) in the Canary Islands Associated with Adverse Weather Events. [PDF]
Suárez-Santana CM +12 more
europepmc +1 more source
Genomic detection of highly pathogenic avian influenza H5N1 in Antarctic seabirds reveals connectivity with South American viral lineages. [PDF]
Timm FCB +17 more
europepmc +1 more source
Social learning and exploration-exploitation dilemma in decision-making. [PDF]
Morishita G, Suzuki S.
europepmc +1 more source
Related searches:
Designation of a neotype for Eudyptula minor (Aves: Spheniscidae)
Zootaxa, 2023Miskelly, Colin M., Shepherd, Lara D., Tennyson, Alan J.D. (2023): Designation of a neotype for Eudyptula minor (Aves: Spheniscidae).
COLIN M. MISKELLY +2 more
openaire +2 more sources
Taxonomic longevity in penguins (Aves, Spheniscidae)
Neues Jahrbuch Fur Geologie Und Palaontologie - Abhandlungen, 2006Carolina Acosta Hospitaleche
exaly +2 more sources
Plotopterids (Aves: Plotopteridae) are extinct wing-propelled diving birds which exhibit a strikingly similar wing morphology to penguins (Spheniscidae), but also share derived characters with pelecaniform birds that are absent in penguins. The similarities between Plotopteridae and Spheniscidae have hitherto been attributed to convergence, and ...
Gerald Mayr
exaly +2 more sources
Species of Contracaecum Parasitizing the Magellanic Penguin Spheniscus Magellanicus (Spheniscidae) from the Argentinean Coast [PDF]
Anisakid nematodes have a worldwide distribution and are associated with fishes, birds, and marine mammals from freshwater, brackish, and marine systems. The aims of this work are to report for the first time Contracaecum mirounga parasitizing the Magellanic penguin Spheniscus magellanicus, to report another Contracaecum species in the same host ...
Lucas E. Garbin, Julia Inés Diaz
exaly +5 more sources
Penguins (Aves: Spheniscidae) are pelagic, flightless seabirds, restricted to the southern hemisphere (Antarctic and sub-Antarctic areas, New Zealand, Australia, and nearby islands, as well as parts of South America and South Africa). They spend much of their life at sea, but return to islands and coasts to breed.
Geoffrey Guinard +2 more
exaly +4 more sources

