Results 161 to 170 of about 89,206 (204)
Some of the next articles are maybe not open access.

The Mule Deer of Arid Zones

2019
Odocoileus hemionus species occurs throughout western North America and its southernmost distribution reaches central Mexico, where the historical boundary is not very clear. In this chapter, we present information about its origin and geographic distribution, mainly concerning to mule deer lineage (O. h.
Sonia Gallina-Tessaro   +5 more
openaire   +1 more source

Antlerless Mule Deer Bucks

Journal of Mammalogy, 1955
The few published accounts of antlerlessness in male cervids implies a comparative scarcity of this phenomenon. Accordingly the cases noted by the writers in mule deer males ( Odocoileus hemionus hemionus ) may deserve mention. We are indebted to Dr. George Wislocki of the Harvard Medical School for a reference to antlerless adult male deer recorded ...
W. Leslie Robinette, Jay S. Gashwiler
openaire   +1 more source

Mule Deer Record for Iowa

Journal of Mammalogy, 1956
During the 1954 deer season, Osmer Sissel, a farmer living near Leon, Decatur County, Iowa, killed a deer on his farm. Mr. Sissel, 71 years of age and a native to this section of Iowa, had seen only three of four deer in the previous four years and did not expect to see a deer during the season.
openaire   +1 more source

Odocoileus hemionus (Mule deer)

1967
The largest pair of autosomes possesses very delicate satellites at the ends of the long arms, not visible in the reproductions.
T. C. Hsu, Kurt Benirschke
openaire   +1 more source

Traumatic Reticulopericarditis in a Mule Deer

Journal of Wildlife Diseases, 1986
W J, Foreyt, C W, Leathers
openaire   +2 more sources

A Herd of Mule Deer

The Journal of Wildlife Management, 1954
I. McT. Cowan   +2 more
openaire   +2 more sources

Defecation Rates of Mule Deer

The Journal of Wildlife Management, 1964
Pellet-group counts were made with penned mule deer (Odocoileus hemionus) over a period of 12 years. The defecation rates observed were somewhat higher than those commonly assumed, being from 13 to 14 groups per day. Weights of pellet groups, the number of pellets per group, and pellet size were too variable to provide any assistance in identifying ...
openaire   +1 more source

The Mule Deer

The Journal of Animal Ecology, 1954
Colin Matheson   +2 more
openaire   +1 more source

Homing in Mule Deer

The Southwestern Naturalist, 1979
Lester E. Eberhardt, Homer C. Pickens
openaire   +1 more source

Quadruplets in mule deer

The Anatomical Record, 1955
Howard S. Sears, Ludvig G. Browman
openaire   +1 more source

Home - About - Disclaimer - Privacy